21DFC Dag 10 - Hoe toegewijd bent u aan het bereiken van een gezonder, fitter lichaam?

  • David Taylor
  • 0
  • 4907
  • 1192

Dit is dag 10 van de 21-Day Fitness Challenge (21DFC) voor februari 2012. Bekijk alle posts gemaakt tijdens de uitdaging: 21DFC Overzicht.

Hallo en welkom bij dag 10 (12 februari) van de 21-daagse Fitness Challenge! 😀

Advertentie

Dag 10 - Hoe toegewijd bent u aan het bereiken van een gezonder, fitter lichaam?

Vandaag is mijn vraag jouw niveau van betrokkenheid. Op een schaal van 1-10, waarbij 1 de laagste is en 10 de hoogste, hoe toegewijd bent u aan het bereiken van een gezonder, fitter lichaam?

Je niveau van toewijding zal aangeven of je slaagt of faalt in je zoektocht om fitness tot een onderdeel van je leven te maken. 8-10 wordt als hoog beschouwd en een sterke indicatie dat u uw dagelijkse conditie meestal zult krijgen *. 9-10 is oppermachtig en garandeert zeker dat niets u op uw weg zal tegenhouden.

Alles onder de 8 bevindt zich in de gevarenzone. Hoewel sommigen misschien willen beweren dat 6-7 redelijk hoog is, is 6-7 * precies * wat wordt beschouwd als een gemiddelde score - wat betekent dat, hoewel je de intentie hebt om fit te zijn, het alleen op een "meh" -niveau is. Daarom * zult u * altijd een of andere reden * niet * hebben om uw conditie op peil te houden. Of het nu "oh mijn voeten doen pijn" tot "Ik ben moe" tot "Ik ben bezig" tot "Het lijkt erop dat het gaat regenen / het regent", er zal altijd iets zijn dat lijkt te rechtvaardigen niet uitoefenen. Geloof me niet - kijk gewoon naar je eigen geschiedenis voor fitness en oordeel zelf.

Als je echt toegewijd bent aan je conditie, maakt dat niet uit. Het maakt niet uit of je op reis bent, of het weer te koud is, of het te warm is, of je te moe bent, of je het te druk hebt, of je vrienden in de stad zijn voor een bezoek, etc. zullen zelfs een manier vinden om te oefenen ondanks van die omstandigheden.

Zie je, in het verleden was ik niet erg toegewijd aan mijn conditie. Ik had enige interesse in het gebied, maar geen * brandend * verlangen zoals de passie die ik heb voor mijn werk. Ik zou dan mijn inzet voor fitness als ongeveer 6 of 6,5 beoordelen. Daarom zou ik niet meer dan de helft van de tijd trainen. Ik heb altijd een reden om het niet te doen. Het waren zelfs geen excuses om fitheid te vermijden - het waren slechts redenen die binnen bleven komen om de leegte te vullen omdat mijn niveau van toewijding aan fitness was slechts 6-6.5. Fitness werd een gebied dat ik in mijn leven zou uitstellen. Dit leidde ertoe dat ik nadelen ervoer die gepaard gingen met niet regelmatig sporten. (bijv. flab, gewichtstoename, minder vitaliteit, minder kracht, mogelijk verhoogd risico op ziekten in de toekomst, enz.) (Lees: hoe gaat het nu in uw leven? en zet u delen van uw leven in de wacht?)

Vandaag is mijn niveau van toewijding voor fitness nu 9-10. Daarom maakt het niet uit wat de situatie is - ik zal een manier vinden om fitness in mijn leven te werken. Niet genoeg tijd? Productiviteit integreren met mijn fitness-sessies. Regenen? Ga dan naar de sportschool. Mijn ochtendtraining gemist? Train 's nachts. 'S Avonds uitgaan met vrienden? Schakel mijn fitness naar de ochtend / middag. Spieren voelen zich versleten? Schakel over naar een andere oefening die verschillende spiergroepen gebruikt. Op reis? Ga naar krachttrainingsoefeningen en / of thuis aerobe trainingsvideo's.

Hoe toegewijd bent u aan het bereiken van een gezonder, fitter lichaam? Ligt het in het bereik van 8-10? Als dit niet het geval is, hoe kunt u dit verhogen tot een volledige 10?
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Tips om u te helpen uw leven te verbeteren en een uitstekende persoonlijkheid te worden.
Een populair online magazine met praktische tips en life hacks voor persoonlijke welvaart. Verhoog de productiviteit, stop uitstel en leef een beter leven.