21DFC Dag 11 - Wat is uw favoriete tijd om te sporten?

  • Noel Nichols
  • 0
  • 3840
  • 569

Dit is dag 11 van de 21-Day Fitness Challenge (21DFC) voor februari 2012. Bekijk alle posts gemaakt tijdens de uitdaging: 21DFC Overzicht.

Hallo en welkom bij dag 11 (13 februari) van de 21-daagse Fitness Challenge! 😀

Advertentie

Dag 11 - Wat is uw favoriete tijd om te oefenen?

De vraag van vandaag is: wat is je favoriete tijd om te oefenen?

Als u uw favoriete trainingstijd (en) van de dag kent en ze vervolgens in uw kalender opzij zet om te oefenen, verhoogt u de kans dat u uw fitnesssessies zult volbrengen.

Voor mij is mijn favoriete tijd om te sporten in de ochtend, voordat ik de dag begin. Ik hou van ochtenden omdat ze afkoelen, dus ik heb niet het gevoel dat ik in brand sta tijdens het sporten!

Een andere reden is omdat het helpt om mijn dag een sterke start te geven. Wetende dat ik mijn fitness-sessie (s) voor die dag heb voltooid, geeft me een enorme boost van mentale voldoening en fysieke energie. Hierdoor kan ik mijn dagelijkse taken uitvoeren zonder me zorgen te maken over hoe ik later in mijn oefeningen kan passen.

En jij? Wat is je favoriete tijd om te oefenen? En hoe kun je dat vanaf vandaag plannen voor je trainingssessies?

(PS: ik schrijf dit bericht terwijl ik aan het trainen ben in de sportschool! Nu, hoe is het mogelijk dat we geen tijd hebben om te trainen wanneer we allemaal elke dag dezelfde hoeveelheid tijd krijgen? Het is allemaal een kwestie van hoe we het verwerken in onze schema's en hoe we gebruikmaken van technologische hulpmiddelen om elke dag het beste uit onze tijd te halen! Ik ben dol op technologie en hoe het steeds meer mogelijkheden biedt!)

Deel uw plannen / voortgang voor vandaag!

Wat is uw beoogde fitnessplan voor vandaag? Welke fysieke activiteiten ga je doen, en hoe lang wil je ze doen? Deel met ons!
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Tips om u te helpen uw leven te verbeteren en een uitstekende persoonlijkheid te worden.
Een populair online magazine met praktische tips en life hacks voor persoonlijke welvaart. Verhoog de productiviteit, stop uitstel en leef een beter leven.