5 natuurlijke manieren om uw slapeloze nachten te stoppen

  • Henry Harris
  • 0
  • 1783
  • 423

Heb je nog een nacht van staren naar het plafond, ogen opengehouden door de angst van beproevingen en beproevingen van morgen?

Wordt elke ochtend aangevuld door de moeite om jezelf uit bed te slepen naar het ritmische gejammer van de wekker, wensend dat je meer uren slaap had gehad en dat je geen zelf gediagnosticeerd slachtoffer van slapeloosheid was?

Je hebt alles geprobeerd, van 's avonds laat trainen tot van tevoren in je slaapkamer blijven om je geest en lichaam voor te bereiden op slaap, maar je merkt nog steeds dat de hele dag door vermoeidheid over je heen doemt.
Ontspan ... hier zijn 5 tips om je op natuurlijke wijze te laten slapen en je goed op weg te helpen naar een leven met een goede, regelmatige kip.

Oefening

Het is een veel voorkomende misvatting dat sporten vlak voordat je naar bed gaat je zo moe zal maken dat je in slaap valt zodra je hoofd op het kussen valt, terwijl je in feite laat in de nacht sporten je langer wakker kunt houden.
Wanneer u traint, wordt uw lichaam warm door de verhoogde intensiteit van uw pols, wat een negatieve invloed kan hebben op elke poging om een ​​slapeloze nacht te voorkomen, omdat het lichaam een ​​koele temperatuur moet hebben om de kansen om in slaap te vallen te optimaliseren.

Regelmatige lichaamsbeweging, ongeveer tussen de vroege ochtend en middag, kan echter uw slaappatroon verbeteren, omdat het spanning en stress kan verlichten en endorfines kan vrijgeven, die u helpen te ontspannen en in een mooie, diepe slaap te vallen voor het slapengaan.

Creëer de perfecte slaapomgeving

De omgeving waarin je slaapt, kan een grote rol spelen in de moeilijkheid om te slapen.

Uiteraard vind je het gemakkelijker in een mooie, rustige kamer, in tegenstelling tot tegen een muur staan ​​in een nachtclub naast de luidsprekers. Het punt is dat subtiele factoren het verschil kunnen maken, zoals:
• Temperatuur van de kamer - niet te koud en niet te warm
• Verlichting - hoe donkerder hoe beter
• Geluiden - lawaai van buren / straten, druipende kranen, krakende pijpen
• Beddengoed - schoon, matras niet te hard / zacht

Probeer de omgeving zoveel mogelijk te beheersen. Mensen zijn anders, dus pas het aan uw behoeften aan - sommigen geven de voorkeur aan het geluid van golven of krekels in plaats van volledige en absolute stilte van anti-snurkhulpmiddelen.

Houd een regelmatige slaapgewoonte aan

Een andere slaaptechniek is om regelmatig te slapen.
Het concept van een slaappatroon is geen mythe, als je lichaam in een natuurlijk ritme valt, zul je het een stuk gemakkelijker vinden om naar bed te gaan. Het instellen van een moeilijke tijd waarin je je slaperig voelt, kan je helpen je lichaam in een patroon te programmeren, omdat biologische klokken vrij eenvoudig kunnen worden beheerd. Dit betekent niet dat je je alleen moet beperken tot 's nachts slapen, hoewel het soms net iets ingewikkelder kan zijn om met verschillende tussenpozen overdag te slapen en dit patroon te behouden.

Let op wat je eet en drinkt

Er is een direct verband tussen eten en slapen, dus het is de moeite waard om je dieet te volgen en de hele dag door, niet alleen voor het slapengaan.
Eten en drinken met veel cafeïne bijvoorbeeld zal je zeker op de been houden, vooral als ze de hele dag door in grote hoeveelheden zijn gegeten of net voordat ze probeerden te gaan slapen. Koffie, thee, koolzuurhoudende dranken (frisdrank, cola, enz.), Energiedranken en chocolade vormen de lijst met gebruikelijke verdachten die ervoor zorgen dat u tot in de vroege uren van de ochtend zoemt, vanwege de veranderingen die cafeïne in de chemie veroorzaakt van je hersenen.

Omgaan met stress

Als het de taken van morgen zijn die je tegenhouden van de warme, knusse omhelzing van slaap, dan is de oplossing voor handen.

Schrijf eenvoudig je zorgen op en beoordeel ze:
• Hoe belangrijk ze zijn
• Hoelang je er mee te maken hebt
• Mogelijke oplossingen

Doe dit voordat je naar bed gaat, zodat ze niet langer zorgen baren als je gaat liggen. Het idee is om de tijd om actief te zijn en deze problemen aan te pakken te scheiden van de tijd die nodig is voor rust, zodat je vrij bent om schapen te tellen en niet je problemen. Je moet je bewust zijn van het feit dat deze methoden je misschien niet helpen om in een oogwenk over te schakelen van grote ogen en bossige stammen naar zaagstammen, maar als ze goed worden uitgevoerd, kunnen ze niet alleen de hoeveelheid, maar ook de kwaliteit van je slaap verbeteren, waardoor je verfrist en klaar voor een nieuwe dag.
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Tips om u te helpen uw leven te verbeteren en een uitstekende persoonlijkheid te worden.
Een populair online magazine met praktische tips en life hacks voor persoonlijke welvaart. Verhoog de productiviteit, stop uitstel en leef een beter leven.