Leef je beste leven De superheldversie van jezelf worden

  • Joseph Harvey
  • 0
  • 2044
  • 498

In Hoe u uw best mogelijke leven kunt vinden, schreef ik dat u out of the box moet denken om uw best mogelijke leven te vinden. Je moet nadenken over mogelijke alternatieven voor je huidige leven. Als je dat niet doet, zou je de verkeerde versie van je leven kunnen optimaliseren.

Hier wil ik dieper ingaan op hoe out of the box te denken. Dat wil zeggen, hoe denk je out of the box om je beste leven te leiden?

Ik geloof dat dit een goede manier is om dit te doen: denk erover om de superheldenversie van jezelf te worden! Dit heb ik voor het eerst geleerd van Level Up Your Life.

Weet je, als je naar superheldenfilms kijkt, zijn er meestal twee versies van dezelfde persoon: de normaal versie en de superheld versie. De normale versie van Superman is bijvoorbeeld Clark Kent. Met Spiderman is het Peter Parker. De meeste mensen om hen heen zien alleen de normale versie. Ze hebben geen idee dat Clark Kent Superman is. Voor hen is Clark Kent gewoon Clark Kent.

Er is hier een interessante wending: de meeste mensen zien alleen de normale versie van zichzelf. Ze kunnen de superheld in hen niet zien.

De eerste stap is dan om realiseer je dat er een superheldenversie van jou in zit. je bent niet alleen uw "normale" versie. Er is een "super" versie van jou binnen en het is jouw taak om het eruit te krijgen!

Hoe doe je dat? Welnu, hier zijn enkele tips om de superheldenversie van jezelf te worden.

1. Denk na over wat uw "super" -versie zou doen.

Als je onoverwinnelijk zou zijn, wat zou je dan doen? Wat zou je worden? Met andere woorden, hoe zou je leven zijn als je je bereikt vol potentieel?

Neem de tijd om erover na te denken. Wees vrij. Wees creatief.

2. Vind de ideeën die bij u resoneren.

Van de ideeën die je krijgt, welke resoneren met jou? Welke zijn het meest bevredigend als je ze bereikt? Dit zijn de ideeën waarop u zich moet concentreren.

3. Denk na over een mogelijk pad om daar te komen.

Nu je weet wat de superheldenversie van jou zou doen, moet je nadenken over hoe je daar kunt komen. Wat is een mogelijk pad? Wat zijn de mijlpalen onderweg?

Onthoud, het is gewoon een mogelijk pad; je kunt het later veranderen. Maar je moet wel een idee hebben hoe je op je bestemming komt.

4. Bouw de nodige gewoonten op.

Om de mijlpalen te doorlopen, moet je op een bepaalde manier handelen consistent. Dat betekent dat je het juiste moet bouwen gewoontes. Je gewoontes zijn de essentiële elementen om je 'super'-versie te worden.

5. Pas onderweg aan.

Dingen gaan misschien niet zoals gepland. Onderweg kunt u obstakels of kansen tegenkomen. Je moet je dus dienovereenkomstig aanpassen. Zoals Jeff Bezos zei: 'We zijn koppig met visie. We zijn flexibel in details. ”

6. Leef een dubbel leven.

Als je de superheldenversie van jezelf wordt, hoef je er niet over op te scheppen. Laat de mensen om je heen zien zoals je altijd bent geweest. Laat ze alleen de "normale" versie van jou zien. Op deze manier ben je vrij om te worden wie je bent zonder afhankelijk te zijn van hun verwachtingen of meningen.

***

Zie je wel, de wereld behoefte aan jij om de beste versie van jezelf te worden. U nodig hebben om de superheld te worden die je bent. Dus denk out of the box, bouw de juiste gewoonten en leef je beste leven.
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Tips om u te helpen uw leven te verbeteren en een uitstekende persoonlijkheid te worden.
Een populair online magazine met praktische tips en life hacks voor persoonlijke welvaart. Verhoog de productiviteit, stop uitstel en leef een beter leven.