Tien jaar fulltime werken met mijn bedrijf

  • Joshua Ryan
  • 0
  • 2229
  • 282

Ongeveer tien jaar geleden verliet ik vandaag mijn baan. Ik was fulltime docent, maar begin 2009 besloot ik fulltime te gaan met mijn online bedrijf (dat ik sinds 2006 heb opgebouwd). Ik geef nog steeds deeltijd, zelfs vandaag, maar het is niet langer hoe ik de kost verdien.

In de afgelopen tien jaar heb ik een zogenaamde gebouwd levensstijl bedrijf. Hier is de definitie van TechTarget:

Een lifestylebedrijf is er een dat is gericht op het ondersteunen van het inkomen en de persoonlijke behoeften van de eigenaar in plaats van het maximaliseren van inkomsten. Het doel van een lifestylebedrijf is om een ​​duurzame en aangename balans tussen werk en privéleven te creëren ... Het type bedrijf kan ook worden geselecteerd op basis van persoonlijk belang, zodat de tijd die wordt besteed aan werken plezierig is.

Ik heb de keuze gemaakt om opzettelijk zo'n bedrijf op te bouwen. Ik wist dat er andere opties waren. Maar ik wist ook het soort levensstijl dat ik wilde. Uiteindelijk besloot ik iets te bouwen dat me kon helpen die levensstijl te bereiken.

Wat ik vooral wilde, was vrijheid. Ik wil graag mijn tijd kunnen beheersen, kiezen wat te doen en wanneer om het te doen. Ik wil graag mijn passies verkennen en mensen helpen door mijn talenten. En ik zou dit allemaal graag willen doen zonder me zorgen te maken over geld.

Ik ben dankbaar dat ik kan zeggen dat het de afgelopen tien jaar werkelijkheid is geworden. Ik heb kunnen kiezen wat ik moet doen en wanneer. Ik heb mijn passies kunnen onderzoeken. Maar het beste deel ervan is de innerlijke voldoening die voortkomt uit het helpen van mensen. Dat maakt deze reis belangrijk.

Soms beschouw ik deze levensstijl als vanzelfsprekend; Ik moet mezelf eraan herinneren dat het iets is om dankbaar voor te zijn. En ik ben nog steeds ver, ver achter in mijn missie om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik wil er beter in worden.

Ik wil je bedanken voor je deelname aan deze reis. Zoals ik hierboven schreef, is het beste deel van deze reis het kunnen helpen van jou en anderen.
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Tips om u te helpen uw leven te verbeteren en een uitstekende persoonlijkheid te worden.
Een populair online magazine met praktische tips en life hacks voor persoonlijke welvaart. Verhoog de productiviteit, stop uitstel en leef een beter leven.