Zoeken op Spotgoedkoop.net - U heeft gezocht naar Wandlamp

Bomont collection Wandlamp 1 Lichts Hannelore
Bomont collection Wa ..

Mooie Bomont wandlamp van alluminium in zilveren kleur. Deze wandlamp zorgt voor extra sfeer in uw huis. Kwaliteit: alluminium Kleur:..

Wandlamp Arcturus
Wandlamp Arcturus

De Arcturus lampen zijn minimalistisch en verrassend vormgegeven. Opvallend bij de wandlamp Arcturus is de opgerolde bovenkant. Hierdoor..

Wandlamp Cetus wit-goud
Wandlamp Cetus wit-g ..

Fraai kleinood in wit-goud. Een sieraad voor aan je muur, zelfs als de lamp niet aan is. De binnenkant van de lamp is met een reflecterende..

Wandlamp Cetus zwart-zilver
Wandlamp Cetus zwart ..

Fraai kleinood in zwart-zilver. Een sieraad voor aan je muur, zelfs als de lamp niet aan is. De binnenkant van de lamp is met een reflecterende..

Wandlamp Fornax
Wandlamp Fornax

Haal een beetje glamour in huis met de Fornax lampen. De serie bestaat uit verschillende lampen die net als bij deze wandlamp Fornax..

Wandlamp Indus
Wandlamp Indus

Luxe en glamour thuis aan de muur. De wandlamp Indus heeft een klassiek modern design met een zwarte lampenkap. De gouden binnenkant..

Wandlamp Arcturus bar
Wandlamp Arcturus ba ..

De Arcturus lampen zijn minimalistisch en verrassend vormgegeven. Opvallend bij de wandlamp Arcturus rond is de opgerolde bovenkant...

Wandlamp Merope
Wandlamp Merope

De Merope wandlamp heeft een neutrale, minimalistische vormgeving en verspreidt een helder licht. Mooie materiaalcombinatie van melkglas..

Wandlamp Pavo
Wandlamp Pavo

De Pavo lampenserie wordt gekenmerkt door strakke lijnen in combinatie met glanzend RVS. De wandlamp heeft een papieren zwarte lampenkap..

Wandlamp Arcturus mini
Wandlamp Arcturus mi ..

De Arcturus lampen zijn minimalistisch en verrassend vormgegeven. Opvallend bij de wandlamp Arcturus mini is de opgerolde bovenkant...

Wandlamp Rigel
Wandlamp Rigel

De Rigel heeft een strakke metallic look en een veeltal functies. Door de zwenkbare arm is zowel een punctuele als een indirecte verlichting..

Wandlamp Kallisto I
Wandlamp Kallisto I

De wandlamp Kallisto I werpt een mooi indirect licht op uw muren en plafond. Door de gereduceerde vormgeving past de lamp vrijwel in..

Wandlamp Kallisto II
Wandlamp Kallisto II

De wandlamp Kallisto II werpt een mooi indirect licht op uw muren en plafond. Door de gereduceerde vormgeving past de lamp vrijwel..

Wandlamp Ophelia II
Wandlamp Ophelia II

Heerlijk na een lange dag. De Ophelia II is rustgevend voor uw ogen doordat hij een indirect licht verspreidt. Lampen als de Ophelia..

Wandlamp Ophelia I
Wandlamp Ophelia I

De wandlamp Ophelia I heeft een licht gewelfd front met een opening aan de boven- en onderkant. Hierdoor ontstaat er een lichtzuil..

Wandlamp Phoebe smal
Wandlamp Phoebe smal

De wandlamp Phoebe smal is opvallend terughoudend vormgegeven en werpt een sfeervol licht op uw muur of plafond. De Phoebe is verkrijgbaar..

Wandlamp Ariel
Wandlamp Ariel

De wandlamp Ariel heeft een licht gewelfde vormgeving waardoor een verrassend lichteffect ontstaat. Een minimalistische lamp voor gang,..

Wandlamp Cima klein
Wandlamp Cima klein

Cima laat duidelijk zien wat een beetje lamp al niet voor je woonkamer kan doen. Op het eerste gezicht simpel en onspectaculair maar..

Wandlamp Cima groot
Wandlamp Cima groot

Cima laat duidelijk zien wat een beetje lamp al niet voor je woonkamer kan doen. Op het eerste gezicht simpel en misschien niet zo..

Wandlamp Cetus wit
Wandlamp Cetus wit

Een sieraad voor aan je muur, zelfs als de lamp niet aan is. Doe je de ovalen lamp s avonds aan dan zorgt ze voor een sfeervolle verlichting..

Wandlamp Terso
Wandlamp Terso

Schoonheid komt van binnen. Terso neemt dit spreekwoordelijk gezegde letterlijk: de lampenkap heeft een eloxaallaag aan de binnenkant..

Wandlamp Yeye vierkant
Wandlamp Yeye vierka ..

Doosje met goud. De kubus zelf is al een mooi sieraad voor aan je muur. Doe je hem aan dan is de verrassing nog groter: een gouden..

Wandlamp Yeye rond
Wandlamp Yeye rond

Een pot vol goud. Zelfs zonder dat het licht brandt, is Yeye een sieraad voor aan je muur. De cylindervormige kap heeft een gouden..

DAMI TRAD WANDLAMP 37302 chroom
DAMI TRAD WANDLAMP 3 ..

Badkamer verlichtingarmatuur